top of page
Search
  • Rūdolfs Markovskis

Eucalyptus precas!

Tikai pēc savām kāzām es patiesi sapratu, cik emocijām, notikumiem un satraukumiem bagāta ir kāzu gatavošanās un svinību diena. Visam “saliekoties pa plauktiņiem”, izvēloties mums piemērotākos kāzu pakalpojumu sniedzējus, esot klāt tikai svarīgākajiem cilvēkiem dzīvē, viss notika tā kā tam janotiek.

Lai gan svinību vietas ziedus veidoju pati ar draudzeni un viņas mammu, dekorācijas izmantoju no EUCALYPTUS inventāra klāsta un visu plānojām paši, gribēju pietaupīt enerģiju un atstāt vietu arī pārsteigumam. Ne vienu brīdi nenožēloju, ka uzticējos un ļāvu vaļu INBLOOM, kas parūpējās par manu līgavas pušķi, ceremonijas vietas ziediem un mūsu jaunlaulāto galda ziedu noformējumu. Mūsu brīnišķīgie vedēji izveidoja neizmirstamu kāzu pieturvietu uz ezera, turpat, neilga brauciena attālumā no Annas Hotel. Diena, kad viss notika kā sapnī.. Un papildus tam, mūsu brīnišķīgo foto iemūžinātāja- lieliskā ANNIJA VELDRE parūpējās, par šo publicēto rakstu, pasaulslavenajā kāzu blogā JUNEBUG WEDDINGS. Vairāk lasi.. https://junebugweddings.com/wedding-blog/intimate-blush-gold-wedding-annas-hotel/

Topošās līgavas un līgavaiņi.. ar šo ierakstu tikai gribēju teikt, ka tas ir pilnīgi reāli- pašam plānot kāzas. Protams, pirms tam ir kārtīgi jāievāc informācija, laicīgi jāizvēlas vieta, fotogrāfs un visi citi pakalpojumu sniedzēji. Novēlu vieglu, savlaicīgu gatavošanos un burvīgu kāzu dienu! Ja vēlies Eucalyptus kā savu kāzu dekoratoru vai nepieciešams kāds draudzīgs padoms, gaidīšu ziņu.









9 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page